Vrijdag 1 maart 2024
Twentesport

Het Ravijn met één been in volgende ronde Champions Cup

Geplaatst op 24 november 2012 door   ·   Geen reacties

NICE – In de derde speelronde van de Champions Cup heeft Het Ravijn weten te winnen. De vrouwen uit Nijverdal waren in een spannend duel met 10-7 te sterk voor CN Mataro.

Het Ravijn dat eerder dit toernooi eenmaal won en eenmaal verloor, kon de punten goed gebruiken. Na de tweede periode ging de wedstrijd gelijk op en stond het 6-6. In de derde periode zette Het Ravijn aan en kwam op voorsprong. Deze voorsprong werd sterk verdedigd in het laatste kwart. Met name keepster Linda Westera en verdedigster Charlotte Mensink zorgden ervoor dat Mataro niet meer terug kon komen in wedstrijd. Lieke Klaassen (foto) werd topscorer met drie doelpunten.

Volgens aanvoerster Tessa Stutterheim was het met name een team prestatie. ‘Het team speelde als één geheel. We zijn erg blij met de overwinning. Na drie wedstrijden te hebben gespeeld staan we eigenlijk al met één been in de volgende ronde’, aldus Stutterheim.

Morgen speelt Het Ravijn haar vierde duel tegen het Russische Kinef Kirishi. Over de aankomende wedstrijden zei trainer Ter Bals: ‘Ik ben ontzettend blij met deze overwinning. We kunnen nu de laatste twee wedstijden tegen absolute topploegen lekker vrijuit spelen. Er staan geen enkele druk meer op die duels’.

Het Ravijn – CN Mataro 10-7
Periodestanden: 3-3, 3-3, 4-1, 0-0
Scores Het Ravijn: Lieke Klaassen 3, Yasemin Smit 2 (foto), Sonja Schröder 2, Lauren Silver, Tessa Stutterheim en Charlotte Mensink.

(foto: archief)

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief