Maandag 26 februari 2024
Twentesport

Het Ravijn uitgebekerd

Geplaatst op 22 december 2012 door   ·   Geen reacties

ALPHEN AAN DE RIJN- De dames van Het Ravijn hebben na zaterdag één doelstelling aan de kant moeten schuiven. De ploeg van trainer Marcel ter Bals werd in de KNZB-beker eruit geknikkerd door Polar Bears. De ploeg uit Ede was met 12-7 te sterk voor het team uit Nijverdal.

Het Ravijn opende de wedstrijd in Alphen aan de Rijn goed. Met name in de tweede periode speelde de ploeg sterk en scoorde het vijf maal. Toen het 6-6 stond halverwege de wedstrijd, leek er nog geen vuiltje aan de lucht. “In de derde periode kwamen we in een korte tijd 6-10 achter, dat konden we later niet meer goed maken”, zei aanvoerster Tessa Stutterheim na de wedstrijd.

Door de uitschakeling in de KNZB-Beker voert het Dames 1 team van Het Ravijn nog strijd op twee fronten. Eerder wist Marcel ter Bals met zijn vrouwen de kwartfinales van de Champions Cup te bereiken en in de competitie staat de ploeg op een gedeelde eerste plaats. Eerder lag de concentratie op alle drie de competities. Één doel zullen de Nijverdallers dus moeten laten varen.

Het Ravijn – Polar Bears 7-12
Periodestanden: 1-2, 5-4, 0-4, 1-2
Doelpunten Ravijn: Lauren Silver 2, Lieke Klaassen 2, Sonja Schroder, Tessa Stutterheim en Saskia Dannenberg

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief