Woensdag 29 mei 2024
Twentesport

Het Ravijn verliest ondanks sterke laatste periode van Polar Bears

Geplaatst op 2 april 2011 door   ·   Geen reacties

NIJVERDAL – Ondanks een goede laatste periode hebben de waterpoloërs van Fysius Het Ravijn vanavond van Polar Bears verloren. In Nijverdal werd het 7-8 (1-2, 1-3, 1-1, 4-2) voor de bezoekers.

Bij Het Ravijn zat het vooral verdedigend gezien goed in elkaar. De ploeg kreeg vier man minder situaties voor de kiezen, maar kwam daar ongeschonden uit. ‘Door kleine foutjes kregen we toch twee tegengoals tegen. Dat is natuurlijk jammer’, sprak speler Rob Gottemaker. In de tweede periode zakte het iets in bij Het Ravijn, ‘Toch stond het na één helft 2-5 en was er nog niets aan de hand. De derde periode was een slome en scoorden we te weinig. In het laatste kwart gooiden we de beuk erin en liep het ook een stuk beter. We gooiden drie vijf meters raak en daardoor kwamen we weer lekker in de wedstrijd. De periode duurde helaas net iets tekort’, aldus Gottemaker, die vond dat zijn ploeg vooral aanvallend gezien teveel had laten liggen. ‘We hadden moeite met het afmaken van de kansen, eigenlijk al het hele seizoen. Vorig seizoen hadden we een vastere basis en was de ploeg al vijf jaar op elkaar ingespeeld. We moeten nu meer zoeken naar schietposities.’
Toch gaat Het Ravijn met een goed gevoel de play-outs in. ‘We hebben een stijgende lijn te pakken en dat hebben we ook zeker nodig. We zullen de eerste ronde tegen Utrecht of PSV moeten en tegen beiden hebben we een redelijk goede kans. Ik verwacht ook zeker niet dat we eruit gaan’, zei Gottemaker.

Gottemaker werd met drie treffers topscorer.

Delen is sportief

Reacties (0)




Archief