Woensdag 21 februari 2024
Twentesport

Mannen Het Ravijn verliezen ook tweede wedstrijd tegen UZSC

Geplaatst op 23 april 2011 door   ·   Geen reacties

NIJVERDAL – De heren van Fysius Het Ravijn hebben ook de tweede wedstrijd van UZSC in de play-outs verloren. In Nijverdal werd het 9-11 (3-2, 4-5, 1-3, 1-1). Door de tweede nederlaag moet Het Ravijn nu met PSV gaan uitmaken wie er gaat degraderen.

Het Ravijn begon in tegenstelling tot gisteren met overtuiging. “We kwamen op voorsprong en speelden goed. Wel kregen we een paar onnodige tegengoals”, sprak keeper Dennis Stevens. In de tweede periode kregen Adam Zaidi en  Laurens Jan Schothans een klap van een speler van UZSC en beiden moesten vervangen worden. De scheidsrechter had beide situaties niet gezien. “Het werkte wel wat intimiderend en het was ook enigszins de ommekeer. We kregen twee goals tegen die eigenlijk niet mochten vallen”, aldus Stevens. UZSC nam daardoor de leiding. Het Ravijn kreeg daarna goede mogelijkheden het initiatief weer over te nemen, maar de ploeg was niet scherp in de afronding. Ook van de manmeer situaties werd niet goed geprofiteerd.
Stevens werd zelf na de tweede periode vervangen voor Jarno Senz. “Er waren twee tegendoelpunten die gewoon niet hadden mogen vallen. Jarno is ook een goede tweede keeper en het is ook goed voor de onderlinge concurrentie. Dit is al twee of drie keer vaker gebeurd dit seizoen. Ik ga er niet vanuit dat dit gevolgen heeft voor de wedstrijden tegen PSV.”

Donderdag staat de eerste wedstrijd tegen PSV op het programma. “PSV moeten we kunnen hebben. Dat is misschien wat lastig om te zeggen nadat we zelf zo weinig hebben gewonnen dit seizoen, maar als we ons normale niveau halen moeten we kunnen winnen”, sprak Stevens.

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief