Dinsdag 27 februari 2024
Twentesport

Nederlaag voor Het Ravijn in Champions Cup

Geplaatst op 23 november 2012 door   ·   Geen reacties

NICE De ploeg van trainer Marcel ter Bals heeft deze morgen in haar tweede duel van het toernooi om de Champions Cup een zware nederlaag geleden tegen NC Vouliagmeni. De voormalig kampioen van Griekenland was met 14-4 te sterk voor de dames uit Nijverdal.

De Grieken waren een maatje te groot voor de Nederlandse waterpolosters. Vanochtend werd Het Ravijn met een doelpuntenverschil van 10 aan de kant gezet. Aanvoerster Tessa Stutterheim (foto) zei na afloop: ‘Gisteren waren we een beetje slordig waardoor we nipt wonnen van Nice. Vandaag waren we niet goed genoeg. In het laatste gedeelte van de wedstrijd hebben we extra rust gepakt voor de wedstrijd van vanavond, vandaar de grote uitslag.

Overigens speelde Vouliagmeni volgens Ter Bals ‘volle bak’. ‘Ze moesten ook wel, want ze willen als eerste in de groep eindigden. En dan is het best knap dat we ze anderhalve periode pijn hebben kunnen doen.’

Later op deze dag speelt Het Ravijn haar derde wedstrijd tegen VC Mataro. De rust die de dames pakten in de laatste speelminuten vanochtend, was ter voorbereiding op deze wedstrijd. ‘Die moeten we winnen’, aldus Stutterheim.

Vouliagmeni NC – Het Ravijn 14-4
Periodestanden: 3-1, 4-1, 4-2, 3-0
Doelpunten Het Ravijn: Saskia Dannenberg, Charlotte Mensink, Lieke Klaassen en Sophie Veldhuis

(archieffoto: Nick Zweers)

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief