Maandag 26 februari 2024
Twentesport

Nipte zeges voor Twentse waterpolo heren

Geplaatst op 28 oktober 2012 door   ·   Geen reacties

NIJVERDAL/HENGELO – Na de een weekend van bekerwedstrijden, stond dit weekeinde de vierde competitieronde op het programma in de eerste klasse waterpolo bij de mannen. De ploegen uit Twente behaalden dit weekend een overwinning.

De mannen van Het Ravijn speelden dit weekend thuis tegen Het Y. Het werd een lastige wedstrijd voor de ploeg uit Nijverdal. Het Y kent een moeilijk seizoen en heeft 4 punten uit vier wedstrijden. Desalniettemin scoren de heren uit Amsterdam aanzienlijk veel. Het Ravijn was gewaarschuwd. De wedstrijd ging een lange tijd gelijk op. Uiteindelijk werd het duel in de laatste periode beslist. Het Ravijn trok de overwinning naar zich toe door met 11-10 in eigen huis te winnen. Hiermee stijgt de ploeg naar de zevende plaats in de eerste klasse.

Het andere Twentse team in deze klasse kende ook succes. Na een moeizame start in de competitie met twee grote nederlagen en een nipte overwinning, zette WS Twente dit weekend een knappe overwinning neer. Het wist met 11-9 van voormalig koploper SVH te winnen. SVH was tot vorig weekend nog ongeslagen. Door deze knappe overwinning klimt de ploeg uit Hengelo naar de achtste plaats.

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief