Woensdag 29 mei 2024
Twentesport

Ook in Amersfoort pakt Het Ravijn geen punten

Geplaatst op 26 maart 2011 door   ·   Geen reacties

AMERSFOORT – De mannenploeg van Het Ravijn staat ook na de wedstrijd van vanavond tegen AZ&PC nog onderaan. De ploeg uit Nijverdal verloor met 10-4 (3-2, 2-1, 3-1, 2-0) en is dus nog steeds op zoek naar punten om Haegeborgh Zian voorbij te gaan.

‘Halverwege stond het 5-3 en toen waren we ongelukkig geweest in onze eigen afwerking. Het veldspel ging gelijk op en na twee periodes kon het nog alle kanten op’, sprak trainer Hans Schwarte. AZ&PC schoot aan het begin van de derde periode vlot drie keer raak van zo’n tien meter afstand. ‘Dat mag niet gebeuren. We kwamen nog wel terug tot 8-4 en kregen nog een megakans op de 8-5. Toen we gingen forceren konden zij nog twee keer scoren.’
Schwarte vond dat de uitslag enigszins geflatteerd was. ‘Qua veldspel wel ja, maar we hebben ook vier man meer situaties laten liggen en een penalty gemist. Dan heb je ook geen recht van spreken. Ik denk dat we nog één punt moeten pakken om Zian voorbij te gaan en zo een gunstigere uitgangspositie voor de play-outs te halen’, aldus Schwarte, die bovendien Dico Eenkhoorn al na één periode uit zag vallen nadat hij een tik boven zijn oog had gekregen.

Rob Gottemaker (foto) werd met twee treffers topscorer.

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief