Woensdag 21 februari 2024
Twentesport

Rob Bijeman nieuwe trainer-coach dames selectie Het Ravijn

Geplaatst op 5 april 2013 door   ·   Geen reacties

NIJVERDAL – De damesselectie van landskampioen Het Ravijn heeft in de persoon van de Utrechter Rob Bijeman een opvolger voor huidig trainer Marcel ter Bals gevonden. Bijeman, in het dagelijks leven directeur van het Cals College in IJsselstein, heeft voorlopig voor één seizoen toegezegd.

Bijman heeft ervaring in de waterpolowereld. Zo heeft hij het heren jong-oranjeteam onder zijn hoede gehad en was hij in het seizoen 2010/2011 trainer-coach van het damesteam van Widex/GZC-Donk, waarmee hij zowel lands- als bekerkampioen werd. Bijeman is tevens waterpolo-scheidsrechter in de hoofdklasse en bestuurslid van de scheidsrechtersbond BVWS. Om als coach te kunnen optreden hangt hij aan het eind van dit seizoen de scheidsrechtersfluit aan de wilgen.

Met het aanstellen van Rob Bijeman heeft Het Ravijn een waterpolokenner binnen de poorten die ook gaat meedenken in de jeugdopleiding van de club. Samen met de landskampioen bij de heren BZC uit Berkelland gaat Het Ravijn het komende seizoen starten met een ‘waterpolo talentenschool’, een opleiding die tevens opengesteld gaat worden voor talenten van andere verenigingen in de regio. Bijeman gaat als hoofdcoach van de dames selectie ook een deel van de supervisie voor de meisjeskant verzorgen.

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief