Vrijdag 26 juli 2024

Waterpoloërs Het Ravijn gaan in laatste minuut ten onder

Geplaatst op 5 februari 2011 door   ·   Geen reacties

UTRECHT – De mannen van Fysius Het Ravijn konden vanavond tegen UZSC de overwinning net niet uit het vuur slepen. De ploeg kreeg in de laatste minuut twee treffers tegen en die deden Het Ravijn de das om. Het werd 12-11 (4-2, 2-4, 1-3, 5-2) voor UZSC.

Het Ravijn begon goed aan de wedstrijd en kwam al snel op een 2-0 voorsprong. UZSC kwam sterk terug en sloeg in de eerste periode nog een gat. ‘In de tweede periode speelden we weer goed. Het ging gelijk op, maar de scores kwamen aan onze kant. Hierdoor zaten we na één helft nog helemaal in de wedstrijd’, sprak aanvoerder Klaas Zwaan. ‘De derde periode domineerden wij en bij een 9-7 en 11-9 voorsprong dachten we dat we de wedstrijd gingen pakken. We hadden de scheidsrechter echter niet mee. Hij gaf ons een paar keer een man minder. Zelfs in de laatste minuut nog. In totaal was de p-verhouding 12-5 in ons nadeel. Dat frustreert. We hebben een goede pot gespeeld en dit geeft wel vertrouwen voor de wedstrijd van morgen en die van dinsdag.’

Morgen speelt Het Ravijn een uitwedstrijd bij Dordrecht.