Zaterdag 15 juni 2024
Twentesport

WS Twente sleept op de valreep een punt binnen

Geplaatst op 21 januari 2013 door   ·   Geen reacties

ZAANDAM – WS Twente reisde in haar eerste competitiewedstrijd van 2013 af naar Zaandam. Daar trof de ploeg uit Hengelo, SV de Zaan. De nummer vier van de ranglijst bleek een gewaagde tegenstander.

In de eerste helft leek SV de Zaan de wedstrijd in handen te hebben. Pas in de laatste twee periodes knokten de bezoekers zich terug naar een gelijk spel. Dit was de verdienste van een collectief WS Twente dat opereerde als één.
Waar in de eerste drie periodes veel kansen werden gemist, leek in de slotfase alles goed te gaan. De heren uit Hengelo leken de twee gemiste strafworpen te zijn vergeten in de vierde periode en waren vastberaden een punt te halen.

De vechtlust werd beloond want de laatste periode was voor Twente. Hierin gaf de ploeg weinig weg en benutte het de kansen, in tegenstelling tot de rest van de wedstrijd. WS leek de wedstrijd op basis van fitheid nog gelijk te hebben kunnen trekken. Bij de Zaan oogden de spelers vermoeid.

Door het punt in Zaandam stijgt WS Twente een plaats op de ranglijst, uit de gevarenzone. Inmiddels staat de ploeg op de achtste plaats.

SV de Zaan-WS Twente 10-10
Periodestanden: 4-1 3-3(7-4) 0-2(7-6) 3-4(10-10)
Doelpuntenmakers WS Twente: Roy Spenkelink 4x,Bas ter Brake en Mike v Puffelen beide 2x en Rolf Freese en Marijn Bullens beide 1x

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief