Maandag 26 februari 2024
Twentesport

Districtstitel wielrennen voor Steven Lammertink

Geplaatst op 20 mei 2013 door   ·   Geen reacties

Steven LammertinkLUTTENBERG – Bij de districtskampioenschappen wielrennen van Oost Nederland heeft Steven Lammertink maandag de beloftenwedstrijd gewonnen. De renner uit Enter, zondag nog tweede in de Omloop der Kempen, kwam bovenop de Luttenberg als eerste over de finish. Met Almeloër Daan Schouten eindigde nog een tweede Tukker op het podium. Hij werd derde, achter Koen Bouwman uit Ulft. Bij de elite mannen was Mark Olieman (Enschede) met een zevende plaats de enige Twentse renner in de top tien. Olieman’s ploeggenoot bij het Kanjers voor Kanjers Cyclingteam Nick Kweldam (Aalten) won in die categorie.

Ook in de junioren categorie ging de overwinning naar een renner uit Twente. Daar was Pepijn ter Bekke uit Oldenzaal solo de beste. Robin Löwik (Vriezenveen) werd tweede.

De vrouwen reden hun regionale kampioenschap in Tiel, samen met de rensters uit het district Midden Nederland. Daar finishte Mariël Borgerink (Denekamp) als achtste. De overwinning ging naar Janneke Busser-Kanis van de Argos-Shimano-ploeg.

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief