Woensdag 29 mei 2024
Twentesport

Goede start Tom Stamsnijder in Delta Tour

Geplaatst op 11 juni 2011 door   ·   Geen reacties

VLISSINGEN – Tom Stamsnijder (foto) had er zelf nog iets meer van verwacht, maar de profwielrenner uit Bornerbroek is de Delta Tour goed begonnen. De renner van Leopard Trek eindigde in de proloog te Vlissingen als vierde op drie seconden van winnaar Jos van Embden (Rabo). De Duitser Kittel werd tweede. Tom Veelers (Oldenzaal0 was acht seconden langzamer. Hij finishte als vijftiende. Jelle Posthuma (Weerselo) werd 51ste op 16 seconden.

In de Fleche du Sud heeft Maurits Lammertink uit Enter zich na twee etappes een plek bij de eerste tien verworven. De  renner uit de ploeg van Han Vaanhold was achtste in de proloog (negen seconden langzamer dan winnaar Eichler) en gisteren had Lammertink een achterstand van 32 seconden op de Fransman Beuret die solo over de finish kwam in Jumelange.   In het klassement staat de Twentenaar thans op de negende plaats.

In de Dauphiné Libéré is Joost Posthuma op achterstand geraakt. Gisteren was de Fransman Kem de winnaar. Posthuma kwam op een kleine tien minuten binnen en heeft in het klassement een kwartier achterstand op leider Wiggings.

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief