Zondag 26 mei 2024
Twentesport

Jelle Wolsink wint in Nijverdal

Geplaatst op 22 mei 2011 door   ·   Geen reacties

BUCHTEN – In het Limburgse Buchten is Jetse Bol voor de tweede keer winnaar geworden van Olympia’s Tour. Ook twee jaar geleden won de coureur uit het Rabo-Continental-team de ronde. Bol won de eerste etappe en gisteren ook de laatste. De Nieuw-Zeelander Jack Bauer eindigde in het slotklassement als tweede en Tom Dumoulin (Maastricht/Rabo) werd derde. Maarten de Jonge (foto) was de enige Twentenaar die in het  eindklassement  voorkomt. De Oldenzaler eindige op drie minuten op de 52ste plaats. Sebastiaan Kamphuis (Hengelo) en  Mark Stokreef (Markelo) staakten de strijd in de slotetappe.

Jelle Wolsink uit Borne heeft de Villapark Ronde van Nijverdal voor nieuwelingen gewonnen. De Oldenzalers Pepijn ter Bekke en Stan Veldscholten kwamen respectievelijk als zesde en achtste over de streep.
De Ronde van Eibergen voor Masters 40+ ging naar Auke Broex (Ouderkerk aan de Amstel). Eddy Reinerink uit Harbrinkhoek werd vijfde en Arjan van Gaveren uit Nijverdal zevende.
De Internationale wielerdriedaagse voor junioren in Axel is gewonnen door de Deen Alexandre Egsted Kamp. Dennis Heering (Enter) eindigde als vijftiende op ruim één minuut.
Bij de Ronde van Zuid-Oost Friesland voor vrouwen kwam een kopgroep van vier rensters aan de finish. Janneke Kanis uit Zwolle won de sprint, Marissa Otten (Enter) werd vierde. Loes Gunnewijk (Rekken) werd op 29 seconden vijfde.

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief