Zondag 19 mei 2024
Twentesport

Lammertink solo naar de streep

Geplaatst op 13 mei 2012 door   ·   Geen reacties

VOERENDAAL – Maurits Lammertink (foto) wil aan het eind van het jaar prof worden. Hij zet deze plannen momenteel veel kracht bij door goede uitslagen. De 21-jarige renner uit Enter won vandaag de a

In de Ronde van Wichmond greep Arjan van Gaveren de winst bij de 40-plussers. Een dag later werd de Nijverdaller derde in Mill. Bjorn Beldman (Rijssen) finishte bij de amateurs in beide wedstrijden bij de eersten.ltijd zware Hel van Voerendaal, een koers uit de beloftencompetitie. De renner van het Jo Piels Cycling Team deed dat op buitengewoon fraaie wijze door weg te springen uit de ultieme kopgroep en solo over de meet te komen. Van Empel uit Berlicum won de sprint van de achtervolgers. De Greef (Geldrop) eindigde als derde.

Jelle Wolsink was dichtbij de zege van de 48ste Omloop door het Land van Bartje voor junioren over 118 km. De renner uit Borne werd tweede achter Niels Goeree uit Borger. Stan Veldscholten (Oldenzaal) eindigde in dezelfde tijd als zesde, Maarten vd Berg ui Rijssen was zevende en Daan Schouten uit Almelo achtste. Bij de nieuwelingen die 79km reden, was Vincent Kip (Oldenzaal) negende.

Axel Bult, de bekende mountainbiker uit Enschede, kan ook goed uit de voeten op de normale racefiets. Bult werd zevende in de A7-Classic en derde in de Dorpenomloop in Drente.

(foto Sportfoto.nl)

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief