Woensdag 19 juni 2024
Twentesport

Mats Boeve in Ronde van Luik bij de voorsten

Geplaatst op 20 juli 2011 door   ·   Geen reacties

WELKENRAEDT – Mats Boeve rijdt momenteel in de Ronde van de provincie Luik, een koers met grote namen op de erelijst, zoals Koos Moerenhout, Stijn Devolder en Bjarne Riis. Boeve werd vandaag in de derde etappe veertiende op 30 seconden van de winnaar. Ook in de eerste en tweede etappe finishte de Nijverdaller op een tintal seconden van de winnaar. Hij staat 43ste in het klassement op 59 seconden van gele truidrager de Belg Broeckx.

Vandaag startte in Italië de Brixia Tour.  Marco Frapporti won de eerste etappe. Bram Tankink eindigde op bijna zes minuten als 97ste.
Joost Posthuma is nog altijd in de Tour de France in dienst van de gebroeders Schleck en gelooft heilig in en zege van Andy de jongste van de gebroeders. Posthuma kwam vandaag op 14.15 minuten van winnaar Edvald Boasson Hagen binnen, in dezelfde groep als Robert Gesink. De Enschedeër staat in het klassement op plaats 118.

In de Ronde van Thüringen voor vrouwen is Kirsten Wild vandaag op achterstand geraakt. Op bijna zes minuten van winnares Emma Johansson uit Zweden kwam de Twentse over de streep. De Nederlandse Amy Pieters werd derde.

In eigen land eindigde Juliëtte Wigbold als zevende in een wedstrijd in het Zuid-Hollandse Monster. De Australische Melissa Hoskins won de koers.

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief