Zaterdag 15 juni 2024
Twentesport

Mats Boeve zevende in vierde rit Ronde van Berlijn

Geplaatst op 4 juni 2011 door   ·   Geen reacties

BERLIJN – Drie Twentenaren rijden momenteel de Ronde van Berlijn, een koers voor beloften. Mats Boeve meldde zich vandaag in de vierde etappe bij de eerste tien. De Nijverdaller werd zevende in dezelfde tijd als de winnaar, de Duitser Rüdiger Sellig. In het klassement is Boeve 41ste op 3.38 van de leider, de Duitser Süderling.  Maurits Lammertink uit Enter is veertigste op 3.37 en Jelle Posthuma uit Weerselo is 73ste op 5.33.

De Omloop van de Maasvallei was bijna weer een succes geworden voor Steven Lammertink  die Hemelvaartsdag succesvol was in Duitsland. Bij de junioren kwam de 17-jarige renner uit Enter vandaag in Stein een paar meter tekort op winnaar Danny van Poppel uit Moergestel.  De twee coureurs waren ontsnapt uit een groep van zeven renners.
Bij de nieuwelingen werd Pepijn ter Bekke uit Oldenzaal zesde. Hij kwam 28 seconden na winnaar Nino Honigh  uit Egmond over de finish.

Foto: het podium van de Omloop van de Maasvallei met links Lammertink, midden winnaar Van Poppel en rechts de nummer 3 Merijn Koorevaar

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief