Zaterdag 29 februari 2020
Twentesport

Pim Ronhaar de te kloppen Tukker bij WK veldrijden

Geplaatst op 28 januari 2019 door   ·   Geen reacties

27-01-2019: Wielrennen: UCI Worldcup GP Adrie van der Poel: Hoogerheide
Pim Ronhaar

HELLENDOORN – In de Deense gemeente Bogense vindt komend weekend het WK veldrijden plaats, met drie Tukkers die medaillekansen krijgen toegedicht.

Bij de junioren staan twee Twentse renners aan het vertrek. Om te beginnen Pim Ronhaar, de regerend Nederlands én Europees en Nederlands kampioen uit Hellendoorn. Hij zegt ‘zonder druk’ de koers in te gaan.. De winst op het NK in Huybergen liet zien dat hij klaar is voor de mondiale strijd.

Lars Boven
De tweede Twentse renner is Lars Boven uit Reutum. Hij reed zich in de selectie door een aantal Top Vijftien-uitslagen te rijden in de Superprestig- reeks. De positieve uitschieter van het seizoen was de tweede plek op het Nederlands Kampioenschap achter Pim Ronhaar . De zoon van Jumbo-Vismar ploegleider Jan Boven ziet met zijn selectie een solide seizoen beloond.

Sophie de Boer
Bij de vrouwen start zaterdagmiddag Sophie de Boer en dat allen al ziet ze als pure winst. Vorig jaar miste ze het WK door lichamelijk malheur en ook deze winter moest ze even op de rem. Gelukkig lijkt de inwoonster van Enschede op tijd klaar te zijn om op het Deense eiland Funen te scoren op het wereldkampioenschap. De Nederlandse vrouwen zijn de te kloppen ploeg op het wereldkampioenschap.

FOTO: Sportfoto.nl

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief