Woensdag 12 juni 2024
Twentesport

Pim Ronhaar met vertrouwen richting Cauberg voor WK

Geplaatst op 29 januari 2018 door   ·   Geen reacties

HELLENDOORN – Pim Ronhaar gaat met een goed gevoel richting het wereldkampioenschap veldrijden voor junioren. De strijd vindt komende zaterdag plaats op de flanken van de Cauberg in Valkenburg. De renner uit Hellendoorn werd tijdens de generale repetitie in Hoogerheide vijfde achter Belgische winnaar Niels VanderPutte.

De vijfde plek was voldoende voor Ronhaar om zijn tweede plek in de wereldbekerstand veilig te stellen, wat een een knappe prestatie is van de van de eerstejaars junior. ‘Het geeft een goed gevoel om de vorm van voor de kerstperiode terug te voelen komen. In de aanloop naar het NK in Surhuisterveen werd ik ziek, maar die problemen zijn nu uit mijn systeem. Afgelopen week heb ik kunnen trainen op het W- parcours en met een week extra herstel moet het zaterdag allemaal goed komen, aldus de Hellendoornse crack-in-wording na de wedstrijd in Hoogerheide.

Enige Tukker
Komende zaterdagmorgen vanaf elf uur zal Ronhaar proberen een gooi te doen naar het podium in Valkenburg. Hij is de enige Twentse deelnemer op het WK na het afhaken bij de vrouwen van Sophie de Boer uit Enschede.

FOTO:Sportfoto.nl (vlnr Pim Ronhaar, Tomas Kopecky en Ryan Kamp)

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief