Maandag 4 maart 2024
Twentesport

Stamsnijder en Tankink in Clasica Ciclista San Sebastian

Geplaatst op 28 juli 2011 door   ·   Geen reacties

ENSCHEDE – Op de startlijst van de bekende Spaanse wielerklassieker – de Clasica Ciclista San Sebastian – staan twee Twentse profs. Tom Stamsnijder (foto) is ingeschreven door zijn Luxemburgse werkgever Leopard Trek samen met oa de gebroeders Schleck Jakob Fuglsang en Maxime Montfort. Bram Tankink maakt deel uit van de Rabo-ploeg met ondermeer Laurens ten Dam, Oscar Freire, Pieter Weening en de winnaars van 2009 en 2010 Carlos Barredo en Luis Leon Sanchez.   

Bondscoach Johan Lammerts heeft de voorselectie bekend gemaakt voor de wegwedstrijden op de Olympische Spelen in Londen van 2012. Almelose Kirsten Wild maakt deel uit van de voorlopige ploeg voor zowel de tijdrit als de wegwedstrijd. In augustus gaat de ploeg het parcours verkennen. Op de Spelen rijden uiteindelijk twee vrouwen de tijdrit en vier de wegwedstrijd.

Pre-selectie tijdrit:
Kirsten Wild, Marianne Vos, Ellen van Dijk (niet aanwezig bij het testweekend), Loes Gunnewijk, Regina Bruins, Annemiek van Vleuten.  
 
Pre-selectie wegwedstrijd:
Kirsten Wild, Marianne Vos, Ellen van Dijk (niet aanwezig bij het testweekend), Loes Gunnewijk, Regina Bruins, Annemiek van Vleuten, Lucinda Brand, Chantal Blaak, Adrie Visser, Martine Bras.

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief