Stamsnijder en Veelers in Zeeland nog steeds bij eerste tien

Geplaatst op 11 juni 2011 door   ·   Geen reacties

GOES – De tweede etappe van de Delta Tour in Zeeland voor profwielrenners eindigde in een massasprint. Marcel Kittel van Skil Shimano was in Goes weer eens iedereen te snel af. Theo Bos werd tweede. De twee Twentenaren Tom Stamsnijder en Tom Veelers eindigden in dezelfde tijd in het peloton, maar staan in het klassement in de top- tien dat aangevoerd wordt door Kittel. Stamsnijder staat zesde op 9 seconden en Veelers (foto) is zevende op 11 seconden.

In de Dauphiné Libéré won de Spanjaard Rodriguez Oliver de bergetappe. Robert Gesink kwam als tweede binnen op 31 seconden. Joost Posthuma had een achterstand van 13.06 en is inmiddels gezakt naar de 71ste plaats op 27 minuten van klassementsleider  Wiggins.