Woensdag 12 juni 2024
Twentesport

Van der Breggen wint tijdrit Bornerbroek afgetekend

Geplaatst op 13 juni 2017 door   ·   Geen reacties

BORNERBROEK – Ze startte als topfavoriet en loste de verwachting volledig in, want Anna van der Breggen uit Zwolle won vanavond het districtskampioenschap tijdrijden Oost-Nederlan dat in Bornerbroek plaatsvond. Ze zette met 19.57,18 met afstand de beste tijd neer.

Marleen Stoel uit Enschede eindigde als tweede in 21.42,65 en Irene Gerritsen uit Bemmel derde in 21.56,51. De winst van Van Breggen was logisch; voor haar was de tijdrit in Bornerbroek een voorbereiding op het NK in Montferland. De tweede plek van Stoel was dat evenmin, want vorig jaar was de Enschedese klasbak van de Oldenzaalse Wielerclub nog eerste

Bij de mannen ging de winst naar Remco Grasman uit Emmeloord in een tijd van 18.40,28. Johan Tijssen uit Sint-Jansklooster werd in 19.07,34 tweede en Marien Bogerd uit Kootwijk in 19.10,61 derde.

Robin Löwik uit Vriezenveen werd winnaar bij de beloften, gevolgd door Lorenzo Harbers uit Nijverdal. Bij de nieuwelingen werd het aanstormende talent Lars Boven uit Reutum districtskampioen vóór Pim Ronhaar uit Hellendoorn.

FOTOGRAFIE: Sportfoto.nl

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief