Zaterdag 20 juli 2024
Twentesport

Dames Het Ravijn winnen in Barendrecht, heren spelen gelijk

Geplaatst op 9 november 2014 door   ·   Geen reacties

lieke klaassenBARENDRECHT – Zowel de dames als de heren van Het Ravijn werkten zaterdagavond een competitiewedstrijd af bij ZPB H&L Productions. De dames van Wyco de Vries wonnen vrij eenvoudig (6-12), de heren van Marcel ter Bals gaven een voorsprong uit handen en moesten in een doelpuntrijk duel genoegen nemen met een punt (16-16).

Het Nijverdalse vrouwenteam kreeg zes goals tegen door overtalsituaties, maar het kwaliteitsverschil bleek alsnog te groot. Vooral in de eerste en in de derde periode nam Het Ravijn afstand. Tessa Stutterheim en Lieke Klaassen (archieffoto) vonden allebei drie keer het net.
ZPB H&L Productions – Het Ravijn 6-12
Periodestanden: 1-4, 1-2, 2-5, 2-1
Doelpunten Het Ravijn: Tessa Stutterheim, Lieke Klaassen 3x, Yasemin Smit 2x, Lisanne Zonder, Marieke Versteeg, Nerida Drewes en Sophie Veldhuis.

Het herenteam van Het Ravijn stond de gehele wedstrijd op voorsprong, maar desondanks wist het niet de volle buit mee te nemen naar Nijverdal. De vierde periode werd getekend door individuele fouten, waardoor de gastheren uit Barendrecht liefst zeven keer doel wist te treffen. Rob Gottemaker wist namens Het Ravijn zes keer te scoren.
ZPB H&L Productions – Het Ravijn 16-16
Periodestanden: 4-6, 3-3, 2-4, 7-3
Doelpunten Het Ravijn: Rob Gottemaker 6x, Istvan Keresztes 4x, Jorn Muller 2x, Lars Gottemaker, Sander Veltkamp, Laurens-Jan Schothans en Jeroen Hoogeboom.

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief