Woensdag 23 oktober 2024

Het Ravijn blijft na moeilijke start ongeslagen

Geplaatst op 5 november 2011 door   ·   Geen reacties

NIJVERDAL – De waterpolosters van Het Ravijn hebben ook de vierde wedstrijd van de competitie gewonnen. In eigen huis werd Donk met 9-5 (1-0, 1-4, 4-0, 3-1) verslagen.

Het Ravijn kende een moeilijke start en stond na de eerste helft op een 4-2 achterstand. Na rust kwam de ploeg uit Nijverdal niet meer in de problemen en werd de achterstand binnen een periode omgebogen. Het Ravijn staat na vier wedstrijden samen met Polar Bears  aan de leiding met twaalf punten. Saskia Dannenberg werd vanavond met drie treffers topscoorster.

De heren van Het Ravijn speelden zaterdag thuis tegen de heren van GZC 2 Donk uit Gouda. Na het eerste fluitsignaal domineerde Het Ravijn de wedstrijd. Maar het scoren van doelpunten bleek een te grote opgave. Pas in de vierde periode trokken de Nijverdallers de overwinning naar zich toe  (9-6) en verstevigde de koppositie.