Zondag 21 juli 2024
Twentesport

Het Ravijn wankelt, maar bereikt halve finale LEN Trophy

Geplaatst op 26 februari 2011 door   ·   Geen reacties

ZLATOUST – De waterpolosters van Fysius Het Ravijn hebben voor het eerst de halve finales van de LEN Trophy bereikt. De ploeg verdedigde in Rusland een voorsprong van zes doelpunten en sleepte deze over de streep. Het werd 14-10 (3-3, 5-1, 4-4, 2-2) voor Uralocha, maar dat was na de 14-8 in Nijverdal van twee weken geleden dus niet genoeg.

Het Ravijn begon sterk aan de fysiek zware wedstrijd en kwam met 1-3 voor te staan. Hierna zette Uralocha sterk aan en bleek ook dat de ploeg twee weken geleden ver onder hun kunnen heeft gespeeld. Bij een 10-5 achterstand voor Het Ravijn kon het alle kanten op. Het Ravijn miste veel kansen en was aan het wankelen, maar international Yasemin Smit (foto) sleepte haar ploeg door deze moeilijke fase heen. Van afstand wist ze de Russische doelvrouw enkele keren te kloppen.
Maandag wordt bekend wie de volgende tegenstander wordt voor Het Ravijn. Dan is de loting. Later vandaag worden de andere kwartfinales gespeeld en wordt duidelijk wie nog meer mee gaat loten.

Doelpunten Het Ravijn: Yasemin Smit 5, Lieke Klaasen 3, Saskia Dannenberg en Tessa Stutterheim.

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief