Zondag 21 juli 2024
Twentesport

Het Ravijn wint ook tweede wedstrijd heel eenvoudig

Geplaatst op 24 april 2011 door   ·   Geen reacties

BARENDRECHT – Ook in het tweede play-off duel tegen ZPB is Fysius Het Ravijn niet tegen problemen aangelopen. Vandaag werd het 2-14 (1-4, 0-5, 0-5, 1-0). Bij Het Ravijn ontbraken Anouk Spoolder en Rianne Guichelaar. Zij waren ziek. Door de zege plaatst Het Ravijn zich voor de halve finale. Die gaat donderdag van start met een thuiswedstrijd tegen PSV.

‘We waren weer duidelijk beter. Het was een vergelijkbare wedstrijd met die van gisteren, alleen ging het in de vierde periode iets minder’, sprak aanvoerster Tessa Stutterheim (foto). ‘We moesten weer zelf het spel maken. Zij hebben daar niet genoeg kwaliteit voor. In de laatste periode was het veel gehang en getrek. Ook hoefden wij de acties niet meer te maken.’
Donderdag wacht Polar Bears en dat is een heel ander verhaal. ‘Dat gaat spannend worden. Donk en Polar Bears zijn aan ons gewaagd. We hebben in de competitie twee keer gelijk tegen ze gespeeld’, aldus Stutterheim.  Bij een eventuele derde wedstrijd heeft Het Ravijn wel het thuisvoordeel.

Topscoorsters bij Het Ravijn waren vandaag Jolien van Brouwershaven en Lieke Klaassen. Zij scoorden beiden drie keer.

(Foto Nick Zweers)

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief