Vrijdag 19 juli 2024
Twentesport

Het Ravijn zet grote stap naar halve finale LEN-Trophy

Geplaatst op 13 februari 2011 door   ·   Geen reacties

NIJVERDAL – De dames van Fysius Het Ravijn hebben vanmiddag een grote stap gezet richting de halve finales van de LEN-Trophy. In eigen huis werd het Russische Uralocha Zlatoust met 14-8 (6-3, 2-1, 3-3, 3-1) verslagen. Over twee weken is de return in Rusland.

Speelster Karin Kuipers (foto) vond het een mooie uitslag. ‘Vooraf had ik er wel op gegokt dat we zouden gaan winnen, maar van deze uitslag had ik eigenlijk niet durven dromen’, sprak Kuipers. ‘Dit is een mooi resultaat voor de uitwedstrijd, want we  kunnen daar ook winnen.’
Het Ravijn begon erg sterk aan de wedstrijd en had alleen een terugval in de derde periode. ‘De uitslag is ook duidelijk. We waren beter en zijn niet in de problemen gekomen. Het kan nu niet meer misgaan. We weten hoe ze spelen. Natuuurlijk zal het daar nog wel moeilijk worden, omdat ze alles of niets gaan spelen. We krijgen altijd wel kansen, dus als we de verdediging in Rusland op orde hebben moet het goed komen. Iedereen is hier heel blij mee. Het zwembad zat vol en als team speelden we één van onze betere wedstrijden’, aldus Kuipers. Het Ravijn zal het in Rusland wel zonder Kuipers moeten doen, die vanwege haar vliegangst in Nijverdal achter zal blijven.

Doelpunten Het Ravijn: Lieke Klaassen, Yasemin Smit en Saskia Dannenberg allen drie, Karin Kuipers en Rianne Guichelaar beiden twee en Sophie Veldhuis.

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief