Mannen Het Ravijn naar volgende ronde ManMeerCup

Geplaatst op 26 september 2011 door   ·   Geen reacties

BORCULO – De waterpoloërs  van Het Ravijn hebben de return om de ManMeer Cup tegen Schuurman BZC in Borculo met 7-6 gewonnen. Een week eerder eindigde de eerste ontmoeting in Nijverdal in een 10-10 gelijkspel. Het Ravijn gaat derhalve naar de volgende ronde.

Halverwege de wedstrijd stond er 2-2 op het scorebord. In de derde periode nam Schuurman BZC afstand van Het Ravijn. Door twee keer snel achter elkaar te scoren, wist Schuurman BZC de marge te vergroten. Het spelbeeld bleef echter hetzelfde. De mannen van Het Ravijn scoorden, ondanks de vele kansen, niet. Aan het begin van de vierde periode was het 4-2 in het voordeel van Schuurman BZC. Echter het lukte de Nijverdallers om de kansen te keren. Veerkracht en doorzettingsvermogen zorgden voor een aantrekkelijke vierde periode. Het Ravijn herpakte zich in deze laatste periode en kwam door twee doelpunten van Laurens-Jan Schothans terug in de wedstrijd. Met nog vijf minuten op de klok werd het een alles of niets wedstrijd. Het gevolg was dat beide partijen vele kansen kregen en hier ook uit scoorden. Met nog één minuut op de klok was het uiteindelijk Sander Veltkamp (foto) die het winnende doelpunt voor zijn rekening mocht nemen, 6-7.

Periodestanden: 2 – 2; 0 – 0; 2 – 0; 2 – 5. Doelpuntenmakers: Laurens Jan Schothans (3x), Sander Veltkamp (2x),  Lex Segers (1x), Dico Eenkhoorn (1x)