Zaterdag 20 april 2024
Twentesport

Zwakke periode wordt waterpoloërs Het Ravijn fataal

Geplaatst op 12 maart 2011 door   ·   Geen reacties

GOUDA – Het hooggeplaatste Donk was vanavond veel te sterk voor de heren van Fysius Het Ravijn. De ploeg uit Nijverdal verloor met 16-7 (3-3, 5-1, 4-1, 4-2) in Gouda.

In het begin pakte Donk al een 2-0 voorsprong, maar Het Ravijn kwam knap langszij. Hierna ging de wedstrijd tot het eind van de tweede periode gelijkop. ‘We kwamen toen in een dipje, waardoor Donk te makkelijk kon scoren’, sprak speler Rob Gottemaker. ‘Hierdoor liepen we de hele wedstrijd achter de feiten aan. Een teleurstellend resultaat, want thuis hebben we nog met 12-12 gelijk tegen ze gespeeld. Dat geeft wel aan dat we redelijk tegen ze kunnen spelen, maar dan moeten we wel de hele wedstrijd onze kop erbij houden en geen moment verzwakken.’
Het Ravijn zakt door de nederlaag één punt. Morgen gaat de ploeg op bezoek bij Alphen aan den Rijn, een favoriet voor de titel. ‘We moeten een proberen om een goed gevoel aan die wedstrijd over te houden en niet weer tegen een gigantische nederlaag aanlopen. Ik heb er wel vertrouwen in dat we de verloren positie op de ranglijst nog terug gaan winnen’, aldus Gottemaker.

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief