Woensdag 24 april 2024
Twentesport

Daan Schouten enige Twentse winnaar bij GOW-Veldrit in Oldebroek

Geplaatst op 3 december 2011 door   ·   1 Reactie

OLDEBROEK – De veldrit op sportpark Stuivezand in Oldebroek in de GOW-serie werd bij de eliterenners & beloften gewonnen door Twan Brusselman uit Helmond. Hij kwam niet als eerste over de streep. De amateurs die tegelijk gestart waren leverde de beste man van het veld: Atse ten Brinke (Lichtenvoorde). Ook de tweede man die finishte was een amateur Erik van Laar uit Loenen.
Daan Schouten uit Almelo was de enige Twentse winnaar in Oldebroek voor Rayner Hofhuis uit Albergen. Robbert Wagenmaker won bij de nieuwelingen. Lars Veldscholten (Oldenzaal) werd derde.
Annemarie Worst uit Wezep won bij de vrouwen met Haaksbergse Natalja Busschers op de derde plaats; Marco Kok (Enter) werd tweede bij de 40-plussers en Rudie Weustink uit Denekamp) kwam bij de 50-plussers als tweede binnen.

In het Belgische Mol werd Bram Tankink zevende bij een cross voor wegrenners. Lars Boom won de rit.

In Ureterp werd Jordi Luisman uit Bergentheim tweede bij de nationale veldrit in de categorie eliterenners & beloften. Luisman moest zijn meerdere erkennen in Roy van Heeswijk uit Sint Oedenrode. Bas Stamsnijder (Enter) kwam als vijfde over de meet. Bij de junioren bereikte Mats Lammertink  uit Wierden het podium. Hij werd derde. Pepijn ter Bekke (Oldenzaal) en Daan Germs (Tubbergen) werden zesde en zevende.

Delen is sportief

Reacties (1)

  1. Teun says:

    Wat hebben jullie toch met Jordi Luisman? Bergentheim ligt helemaal niet in Twente…
Archief