Woensdag 12 juni 2024
Twentesport

Tankink beste Twentenaar in Duitse klassieker

Geplaatst op 21 augustus 2011 door   ·   Geen reacties

HAMBURG – De zestiende Vattenfall Cyclassics in en rond Hamburg is gewonnen door Edvald Boasson Hagen. De Noor won de sprint van een grote groep. Tweede werd de Duitser Ciolek en derde Bozic. Michel Kreder was de beste Nederlander op de tiende plaats.  Bram Tankink was de beste Twentenaar. Hij werd 21ste. Tom Stamsnijder kwam op ruim tien minuten binnen.

De Trophée D’or Féminin in Frankrijk begon voor Kirsten Wild (foto) met een negende plaats. De Almelose kwam gisteren in dezelfde tijd als etappewinnares Ina Yoko Teutenberg over de meer. Vandaag stond een ploegenrtijdrit op de rol. De ploeg van Wild (Leontien.nl) werd derde achter Nederland Bloet met Marianne Vos en HTC met Teutenberg.

In de Ronde van Spanje kwam Tom Veelers vandaag met een achterstand binnen van 1.19 op etappewinnaar Sutton uit Australië.  Veelers’plogegenoot Kittel werd derde.
Oldenzaler Veelers neemt in het klassement   119e plaats in.  De leiderstrui is in bezit van de Italiaan Benatti.

Maurits Lammertink kwam bij de Bergomloop in het Limburgse Simpelveld als vierde over de streep met een achterstand van 1.35 op winnaar Sjoerd Kouwenhoven uit Honselersdijk.

In de Ronde van het Brabantse Nuenen kwam Marissa Otten uit Enter als negende over de meet. Regina Bruins uit Leiderdorp won de koers.

Dwars deur Grolle, een koers voor Masters 40+, ging naar Jos Wolfkamp uit Raalte. René Nijhuis (Markelo) werd tweede. Arjan van Gaveren (Nijverdal) finishte als vijfde.

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief