Doelpuntrijke wedstrijden in de eerste klasse zaterdag

Geplaatst op 14 oktober 2017 door   ·   Geen reacties

ALMELO – In de eerste klasse van het zaterdagvoetbal werd veelvuldig gescoord. Meest opvallende uitslag daarbij was natuurlijk de overwinning van DETO op DOS’37 in de Vriezenveense derby. De 6-1 eindstand was voor de derby een ongekend hoge score. Ook SVZW – Dronten met 3-1 en Vroomshoopse Boys-Flevo Boys met 1-4 waren doelpuntrijke duels. Hierdoor blijven SVZW en Flevo Boys, beide zonder nederlaag, de ranglijst aanvoeren. Ze speelden één keer gelijk en wonnen verder alles.

DETO Twenterand – DOS’37 6-1 (3-0)
Score: Smit 1-0, Aman 2-0, Aman 3-0, Smit 4-0 (pen.), Nahrwold 5-0, Meier 5-1, Koetsier 6-1.

-lees verder-

SVZW – ASV Dronten 3-1 (2-0)
Score: Sahbaz 1-0, Jansen 2-0 en 3-0, Ntalu 3-1.

lees verder

Vroomshoopse Boys – Flevo Boys 1-4 (1-2)
Score: Kunst 1-0, Doufikar 1-1, Adams 1-2, Post 1-3, Doufikar 1-4.

Vroomshoopse Boys begon uitstekend aan de wedstrijd, door in de openingsminuten op voorsprong te komen. Kunst bracht de thuisploeg op voorsprong tegen de koploper. Het duurde bijna een half uur voordat Flevo Boys in de wedstrijd kwam.In de 27e minuut maakte Madih Doufikar de gelijkmaker. Vanaf dat moment was het Flevo Boys dat het spel maakt. Binnen vijf minuten maakte Bjorn Adams de 1-2 uit een corner, tevens de ruststand. De tweede helft was het opnieuw Flevo Boys dat het spel bepaalde. Vroomshoopse Boys stond erbij en keek ernaar. Een hogere eindstand kon dan ook niet uitblijven. In de 53ste minuut scoorde Frank Post de 1-3. Madih Doufika bracht de stand op 1-4. Vervolgens mocht Vroomshoopse Boys van geluk spreken dat het daarbij bleef. Gezien de vele kansen voor de bezoekers had de score hoger moeten uitvallen.