Donderdag 9 mei 2024

Eindelijk weer zoet van de overwinning voor Quick’20

Geplaatst op 29 september 2018 door   ·   Geen reacties

OLDENZAAL – Quick’20 heeft de eerste overwinning van het seizoen binnen. OJC Rosmalen werd met 3-2 verslagen.

Voor rust was Quick’20 de beste ploeg. De Oldenzalers kregen kansen via Degenaar, Arsland en Eulderink. Het was Eulderink die twee keer wist te scoren binnen vijf minuten. Die treffers waren verdiend en zorgden ervoor dat de Oldenzalers met een goed gevoel richting kleedkamer gingen.

Na rust zocht Rosmalen naar de gelijkmaker. Die opvatting leek  zijn vruchten af te werpen, want de Brabanders waren plots veel gevaarlijker. Toch slaagde Quick er in de voorsprong vast te houden. Halverwege de tweede helft scoorde Meeuwsen namens Rosmalen, dat nog nadrukkelijker de aanval koos. Quick profiteerde van de ruimte die het kreeg en kwam via invaller Lennard Jansink op 3-1. Daarmee was het duel beslist, al scoorde Rosmalen nog wel een keer tegen.

Door de zege is Quick geklommen naar plaats veertien, al komen de overige clubs zondag nog een keer in actie.

Quick’20 – OJC Rosmalen 3-2(2-0).
Score:
 27. Eulderink 1-0, 32. Eulderink  2-0, 68. Meeuwsen 2-1, 72. Jansink 3-1, 89. Meerveld 3-2.