Zaterdag 22 juni 2024
Twentesport

Heracles blameert zichzelf; nog niet zeker van eredivisie

Geplaatst op 5 mei 2024 door   ·   Geen reacties

ALMELO – Aan een remise had Heracles genoeg gehad om zeker te zijn ook volgend seizoen in de eredivisie te spelen, maar liep vanmiddag in Almelo volledig anders, want de ploeg vergaloppeerde zich dramatisch en heeft zich thuis tegen RKC Waalwijk geblameerd. Het was gênant  en  de vraag is zelfs of dat ene puntje er nog wel in zal zitten na de oplawaai  van vanmiddag. De ploeg van trainer Erwin van der Looi ging roemloos ten onder en werd gedeclasseerd.

RKC is al jaren geen wonderploeg, zeker niet de afgelopen jaren onder leiding  van Henk Fraser, maar de Waalwijkers hadden vanmiddag na een lichte lunch geen kind aan de door alle denkbare manden vallende zwartwitten. Het was vermoedelijk de slechtste wedstrijd van niet alleen dit seizoen, mogelijk zelfs van deze eeuw, en zelfs dat is nog maar de vraag… Of dat ene punt, nodig voor voor handhaving er komt is lang niet zeker meer.

Namens de gasten scoorden David Min drie keer en Juriën Gaari en Shawn Adewoye elk een keer.

Heracles speelt komende zondagmiddag in Rotterdam tegen het vaak lastig te bespelen, want  technisch vaardige Excelsior en de laatste competitiepot is over twee weken aan de Weezebeek, waar dan het Fortuna Sittard van trainer Buijs  de te pakken ploeg is.

 

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief