Heracles Almelo moet tegen Volendam remise dulden

Geplaatst op 20 januari 2024 door   ·   Geen reacties

ALMELO – Op eigen veld heeft Heracles Almelo vanavond genoegen moeten nemen met een puntendeling waar er  op eigen veld toch wel op een driepunter was gerekend, in elk geval vurig gehoopt. Na negentig minuten stond er evenwel 1-1 op scorebord.   De gasten uit scoorden  al rap de eerste goal  toen Lequino Zeefuik de Westfriezen aan de leiding bracht. In de tweede bedrijf wist Jizz Hornkamp de eindstand op 1-1 te zetten.

Voor de Heraclieden, met de nieuwe sterkhouder Bruijn in de basis, gooide de snelle treffer van Volendam roet in het eten en moest Heracles aan een inhaalrace beginnen. Het leidde tot kansen groot en klein, maar het ging te gehaast, zoals een combinatie van Sankoh en Bruijn vlak voor de rust. Beide spelers bleven na de thee buiten de basis.

Heracles was steeds nadrukkelijker de bovenliggende partij, maar het vaak net iets te gehaast. Dat moest wel tot de gelijkmaker leiden, maar zowel Roosken als Keersmaeker parelden wel, maar scoorden niet. Wellicht zal de volgende uitdaging Heracles effectief vleugels geven, want de volgende opponent is Ajax te gast  aan de Weezebeek in Almelo.