Zaterdag 22 juni 2024
Twentesport

Mogelijk dure uitglijder FC Twente in Alkmaarder Hout

Geplaatst op 5 mei 2024 door   ·   Geen reacties

ENSCHEDE  – Het was FC Twente  vandaag niet gegeven om deelname aan Europees voetbal veilig te stellen, laat staan zich te verzekeren van deelname aan de lucratieve Champions League. In het treffen met AZ in Alkmaar ging een weinig geinspireerd FC Twentemet 2-1  ten onder. Het was niet best wat de gasten uit Enschede lieten zien in deze gruizelkroes, waarbij gaandeweg de Alkmaarse formatie de overhand kreeg.

Er is AZ is net als FC Twente  veel aan gelegen volgend seizoen een Europees avontuur mee te maken, goed voor de club en de regio, want financieel en sportief een uitdaging.

FC Twente opende het bal nog we met dank  aan Sem Steijn die de Tukkers op voorspring  zette, maar viel vervolgens steeds verder weg. Het was Ruben van Bommel die  meer dan terecht de 1-1 op de borden liet zetten, mede doordat de Enschedse brigade steeds verder wegzakte. Uiteindelijk wisten de Alkmaarders ook  nog de winnende goal te maken, dankzij een typische Vangelis Pavlidis-goal, met  brille en inzicht gemaakt, zij het ook met dank aan een Twente-invaller Alec van Hoorenbeeck.

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief