Excelsior hervat competitie met een forse nederlaag

Geplaatst op 28 januari 2017 door   ·   3 Reacties

VEENENDAAL – Excelsior’31 is de tweede seizoenshelft begonnen met een forse nederlaag. Op bezoek bij DOVO gingen de Rijssenaren met 4-1 onderuit. Hielke Penterman scoorde namens Excelsior’31 de 1-1, maar vervolgens liep de thuisploeg alsnog uit naar een ruime zege.

In de openingsfase volgden de doelpunt elkaar in een hoog tempo op. Joshua Patrick opende in de tweede minuut de score, waarna Hielke Penterman al snel gelijk maakte. Na een kwartier bracht Leon Toonen de stand op 2-1. Delzelfde Toonen zorgde kort voor rust voor 3-1, na slecht verdedigen van Excelsior’31.

Ook na rust kreeg Excelsior vrijwel meteen een doelpunt tegen. Bas Mooij tekende voor de 4-1 en daarmee voor de beslissing. Hoewel de Rijssenaren het nog wel probeerden, kwam er in de stand geen verandering meer.

DOVO – Excelsior’31 4-1 (3-1)
2. Joshua Patrick 1-0, 6. Penterman 1-1, 15. Toonen 2-1, 37. Toonen 3-1, 47. Mooij 4-1.
Excelsior’31: Koetsier, Kamperman Leferink (72. Stockentree), Velthuis, Seppenwoolde, Jurgens, Isa, Davina, Vosskuhler (72. Beverdam), Penterman, Gerritsen (82. Ten Bolscher), Hempenius.