Donderdag 9 mei 2024

Excelsior’31 krijgt thuis enorm pak slaag van Nijkerk

Geplaatst op 31 maart 2018 door   ·   Geen reacties

RIJSSEN – Exceslsior’31 heeft een forse nederlaag geleden. Op eigen veld werd met 1-5 verloren van NSC Nijkerk.

Voor rust hielden beide ploegen elkaar lang op 0-0, hoewel de betere mogelijkheden duidelijk voor Excelsior waren. Het breekpunt in de wedstrijd was een handsbal van Frank Averesch. Als een volleerd keeper wist hij een doelpunt te voorkomen. Die ingreep had alleen een hoge prijs, rood en een strafschop. Door de benutte penalty was het NSC dat met een goed gevoel, want een voorsprong, richting kleedkamers ging.

Na rust kwamen de bezoekers al snel op 0-2 voordat Hakim Ezafzafi tegen scoorde. NSC reageerde door het verschil bijna meteen weer op twee te brengen. na de 1-3 was het verzet van de tien Rijssenaren definitief gebroken. In het laatste deel van het duel liepen de bezoekers uit Nijkerk uit naar een forse 1-5 zege.

Excelsior’31 – NSC Nijkerk 1-5 (0-1).
Rode kaart: Averesch.
Score:  Van den Brom 0-1, Van den Brom 0-2, Ezafzafi 1-2, Van den Brom 1-3, Grovenstein 1-4, Van den Brom 1-5.
Excelsior’31: Koetsier, Zwiers, Averesch, Brummelhuis, Vosskühler (55. Baysoy), Boeloerditi (66. Velthuis), Isa, Penterman, Gerritsen Mulkes, Sahin (37. Köse), Ezafzafi.

Foto’s: Jan Sanderman