Woensdag 8 mei 2024

Gelijkspel Deto na 3-0 achterstand

Geplaatst op 30 november 2013 door   ·   2 Reacties

yarbug vistVRIEZENVEEN – Deto Twenterand heeft in een bizarre wedstrijd met 3-3 gelijkgespeeld tegen WHC. Na een 0-1 ruststand kwam Deto, dat met tien tegen elf speelde, terug tot 3-3.

Voor rust kwam WHC op voorsprong Kort na rust maakte Jerry van Staa hands binnen het strafschopgebied. Het leverde de middenvelder rood en WHC een strafschop op. De penalty werd benut en even daarna maakten de bezoekers ook nog de 0-3, waardoor de wedstrijd beslist leek.

Uiteindelijk kwam Deto Twenterand knap terug. Stef van der Velden (foto) vond twee keer het net, tussendoor scoorde Edwin Landeweerd de 2-3. Na de gelijkmaker van Van der Velden leek het er even op dat de thuisploeg door zou drukken en zelfs nog de overwinning zou behalen, maar zover kwam het uiteindelijk niet. Wel kreeg Peter Reekers kort voor tijd zijn tweede gele kaart, waardoor Deto Twenterand met negen man eindigde.

Deto Twenterand – WHC 3-3 (0-1)
Scoreverloop: 42. Korf 0-1, 50. Korf 0-2 (pen.), 52. Korf 0-3, 79. Van der Velden 1-3, 82. Landeweerd 2-3, 86. Van der velden 3-3.
Rode kaart: 49. Van Staa. 89. Reekers (2x geel).