Donderdag 9 mei 2024

HSC’21 komt tot goede zaken in de Achterhoek 2-5

Geplaatst op 29 januari 2017 door   ·   Geen reacties

DOETINCHEM/HAAKSBERGEN – Door een ruime oveerwinning op Jong De Graafschap heeft HSC’21 zichzelf in de derde divisie een goee dienst bewezen. Het werd 2-5 voor het team uit Haaksbergen.

Al na dik vijf minuten kwam HSC’21 via een doelpunt van Joost Exterkate op voorsprong, maar Marlon Vesteeg deed namens de jonge superboeren nog binnen de tien minuten iets terug en daarmee was het voor het eerste bedrijf meteen gebeurd, want de stand van 1-1 stond met de rust nog op het bord.

Jong De Graafschap nam na een kwartier in de tweede helft afstand dankzij een treffer van Delano Burgzorg. HSC’21 liet zich door de Vijverbergbewoners de kop echter niet gek maken en na de gelijkmaker van Cenk Uguz kwam de vaart erin en een rode kaart aan Graafschapzijde deed de rest. Tom ter Hogt en Bas ter Hogt produceerden de derde en de vierde treffer voor HSC’21, waarna Cenk Uguz met zijn tweede van vandaag en zijn tiende doelpunt van het seizoen de wel wat vertekende 2-5 liet noteren.

De wedstrijd van Quick’20 in de derde divisie werd vanmiddag afgelast.