Donderdag 9 mei 2024

HSC’21 pakt in slotfase drie punten bij Unitas Gorinchem

Geplaatst op 28 augustus 2022 door   ·   Geen reacties

GORINCHEM/HAAKSBERGEN – Door een doelpunt in de slotfase van de wedstrijd pakte HSC’21 vanmiddag in Gorinchem zijn eerste driepunter ten koste van de gastheren van Unitas. Deze winnende  goal  werd diep in de tweede helft, zo’n vijf minuten  voor het eindsignaal, gescoord en kwam op naam van Jules Stokkers, die de Haaksbergse derdedivisionist van afstand naar winst schoot.

Het was een wedstrijd met evenwicht, waarbij uiteindelijk, toen iedereen zich al met een remise had verzoend. HSC’21 had wat meer balbezit, maar defensief stond de thuisploeg als onneembare vesting. De thuisploeg was in de eerste helft nog twee keer gevaarlijk via Esey Kiflom Tsegay, maar beide kansen  kregen geen doelpunt ter bekroning.

In de tweede helft ging het spel door zoals het in de eerste eindigde. Niets wees er op dat het géén remise zou worden,  ook al ontstonden voor beide  doelen soms voorbeelden van scoringsdrift. Dat bleef zonder resultaat. Eén speler nam er géén genoegen mee en probeerde het met een poeier van afstand, waardoor er toch nog een goal viel: 0-1 door Stokkers.