Donderdag 9 mei 2024

HSC’21 pakt op valreep punt tegen De Treffers

Geplaatst op 31 augustus 2011 door   ·   Geen reacties

GROESBEEK – HSC’21 heeft de opvallend sterke seizoenstart een redelijk vervolg gegeven. Tegen De Treffers kwamen de Haaksbergen twee keer op voorsprong door treffers van Sven Weustink en Appie Altunbas. De thuisploeg wist na twee keer gelijk gemaakt te hebben op voorsprong te komen. In blessuretijd was het Jordi Holtkamp (foto) die een punt wist te redden voor de Haaksbergenaren.

Na twee duels tegen laagvliegers, die door HSC’21 met ruime cijfers gewonnen werden, moest de ploeg van trainer Paul Krabbe het nu opnemen tegen De Treffers, een van de beste ploegen in de Topklasse. Op bezoek in Groesbeek wist HSC’21 door een benutte strafschop van Sven Weustink op voorsprong te komen. Kort daarna maakte de thuisploeg, eveneens vanaf elf meter, gelijk.

Na een half uur was het Appie Altunbas die, koppend uit een vrije trap, HSC’21 opnieuw op voorsprong bracht. Twee treffers halverwege de tweede helft van De Treffers ex-profs Pothuizen en Hofstede leken de doorslag te gaan geven. In blessuretijd zorgde Jordi Holtkamp er voor dat de Haaksbergenaren alsnog een punt aan het duel overhielden.

Scoreverloop: 35. Weustink 0-1 (pen.), 40. Santiago 1-1, 60. Altubas 1-2, 67. Pothuizen 2-2, 75. Hofstede 3-2, 90+1. Holtkamp 3-3