Donderdag 9 mei 2024

HSC’21 verliest eerste wedstrijd op z’n nieuwe kunstgras

Geplaatst op 31 maart 2018 door   ·   Geen reacties

HAAKSBERGEN – Het keukorps van derdedivisionist HSC’21 heeft de eerste wedstrijd op het recent aangelegde kunstgras van Groot Scholtenhagen verloren. HBS was met 1-3 te sterk.

Ruben Schaken, tegenwoordig actief bij de Haagse vereniging, was een ware plaag voor HSC’21. De aanvaller scoorde voor rust twee keer en kreeg zelf kansen op meer.

Na de hervatting scoorde Tom ter Hogt namens de Haaksbernaren tegen, maar omdat HBS meteen daarna de marge weer herstelde, was de wedstrijd twintig minuten voor tijd beslist. Voor HSC in een domper, want het eerste duel op het nieuwe veld eindigde in een nederlaag.

HSC’21-HBS 1-3 (0-2).
Score: 26. Schaken 0-1 penalty, 34. Schaken 0-2, 65. T. ter Hogt 1-2, 69. Ros 1-3.
HSC’21: Brammer, Veensma, Grondman (60. Grondman), Derksen, Engberink, Van Ek, Nieuwboer, Screever, T. ter Hogt, Postma, Visschedijk (65, B, ter Hogt).