Donderdag 9 mei 2024

HSC’21 vertrekt met lege handen bij ADO’20

Geplaatst op 30 september 2018 door   ·   Geen reacties

HEEMSKERK – HSC’21 verspeelde op bezoek bij ADO’20 een 0-1 voorsprong en stond na afloop met lege handen, nadat de stand halverwege gelijk was, trok de thuisploeg na rust aan het langste eind.

Voor rust speelde HSC een prima wedstrijd. Het wist de hooggeklasseerde tegenstander de wil op et leggen en kreeg via Bas Postma een aantal mogelijkheden. De aanvaller trof een keer de lat maar scoorde ook het openingsdoelpunt.  Acht minuten later zorgde Keus voor de gelijkmaker.

Kort na rust bracht Allahdas ADO’20 op voorsprong. Toch bleef HSC’21 geloven in een beter resultaat. Diego van der Weide was dichtbij de gelijkmaker. Toen Klevin Veensma rood kreeg was het duel gespeeld. Met tien tegen elf lukte het de Haaksbergenaren niet meer terug in de wedstrijd te komen.

ADO’20 – HSC’21 21- (1-1)
Score: 31. Postma 0-1, 39. Keus 1-1, 53. Allahdad 2-1.