HSC’21 wint belangrijke wedstrijd bij FC Chabab

Geplaatst op 30 maart 2014 door   ·   Geen reacties

FC Chabab-HSC (61) mediaAMSTERDAM – HSC’21 heeft de belangrijke wedstrijd bij FC Chabab zondag met 3-1 gewonnen. De kwakkelende ploeg van trainer Wilco Klop pakt door doelpunten van Sven Weustink, Mirko Weustink en Stef Ottink de tweede zege na de winterstop en heeft daardoor nu iets meer lucht ten aanzien van de ploegen die tegen degradatie vechten.

Vlak voor de rust zette Sven Weustink de Haaksbergenaren op een 1-0 voorsprong. Het zorgde ervoor dat de topklasser met een goed gevoel de kleedkamer inging en blijkbaar ook weer met een goed gevoel terugkwam, want in de tweede helft waren slechts twee minuten gespeeld toen Mirko Weustink de stand verdubbelde in het voordeel van de groenwitten. Chabab deed via Geoffrey Verweij nog wel iets terug, maar Stef Ottink besliste met nog zes minuten te spelen de wedstrijd in het voordeel van HSC’21: 3-1.

De ploeg van Klop schuift één plaatsje op en staat nu tiende op de ranglijst met 31 punten, evenveel als ADO’20. De voorsprong op Haaglandia, dat op de dertiende plaats staat, is acht punten. Met nog vijf wedstrijden te spelen is HSC’21 nog niet helemaal zeker van lijfsbehoud, maar toch lijkt de ploeg in veilige haven.

FC Chabab – HSC’21 1-3 (0-1)
44. S. Weustink 0-1, 47. M. Weustink 0-2, 60. Verweij 1-2, 84. Ottink 1-3