Donderdag 9 mei 2024

Matige vertoning HSC’21 en Magreb’90 eindigt in remise

Geplaatst op 30 oktober 2016 door   ·   Geen reacties

hsc-magrebHaaksbergen – De ontmoeting tussen HSC’21 en Magreb’90 was een matige wedstrijd met weinig grote kansen. Op sportpark Groot Scholtenhagen in Haaksbergen kwamen beide teams niet verder dan 1-1. HSC scoorde de 1-0 via Tom ter Hogt. Vlak daarna stond het alweer gelijk: Yasin Ouja schoot een vrije trap binnen. Door het gelijkspel blijven HSC en Magreb onder in de middenmoot van de derde divisie bungelen.

Vlak voor de wedstrijd begon en zelfs een tijd tijdens de wedstrijd gaf het scorebord aan: 0-17 voor de bezoekers uit Utrecht. Dit veranderde gauw. Nadat de groene rook van een rookbom was opgetrokken, werd er afgetrapt. Na zeven minuten stond het geen 0-17 voor Magreb, maar 1-0 voor HSC. Een ingooi van rechtsback Leon van Dijk kwam in het zestienmetergebied terecht. De rood-zwarten uit Utrecht kregen de bal niet weg. Uiteindelijk zorgde Ter Hogt met een intikker voor de voorsprong.

Vrije trap

In de veertiende minuut lag de bal er aan de andere kant in. Van een meter of twintig schoorde Yasin Ujah uit een vrije trap. Magreb had in de eerste helft een licht overwicht. Beide teams kregen weinig grote kansen.

Aan het begin van de tweede helft kwam HSC sterker tevoorschijn dan Magreb. De groen-witten uit Haaksbergen creëerden een paar kansen. Vanaf de zestigste minuut kabbelde de wedstrijd langzaam naar het einde. Het was een gelijkopgaande strijd. Op het eind probeerde HSC er nog wat van te maken, maar wederom resulteerde dit niet in doelpunten.

Plaats gezakt

Door het gelijkspel mist HSC de aansluiting bij de subtop. Wel is de ploeg één plaats gezakt, net als Magreb overigens.

HSC speelt volgende week de uitwedstrijd tegen nummer vier Be Quick 1887; Magreb krijgt bezoek van Hercules, dat de tiende plaats inneemt.

HSC’21-Magreb’90 1-1 (1-1)
Scoreverloop: 7. Tom ter Hogt 1-0, 14. Yasin Ouja 1-1
Scheidsrechter: Akkerman
Geel: Leon van Dijk, Tolga Demirci, Erwin Nieuwboer, Kelvin Veensma, Bas ter Hogt
Opstelling HSC’21: Jeffrey Brammer, Dion Hartgerink, Caglar Uguz, Cenk Uguz, Stef Ottink, Erwin Nieuwboer (74. Koen Garritsen), Bas ter Hogt, Joost Screever (84. Sjoerd Visschedijk), Kelvin Veensma, Leon van Dijk en Tom ter Hogt (74. Joost Exterkate).
Opstelling Magreb’90: Michiel Balhadj Yahia, Omar Boukhari, Mohamed Zouzou, Emilio Samseij (51. Luidjino Martir Hojer), Jawad Bellasan, Yasin Ouja, Ismael Chibrani (63. Omar El Ghazouani), Tolga Demirci, Alfred Mensah, Souffian Reclaoui (84. Giovanni Lorenzo Cairo) en Bjorn Puperhart.