Woensdag 8 mei 2024

Quick’20 boekt ruime zege op hekkensluiter na hattrick Niemeijer

Geplaatst op 30 november 2014 door   ·   Geen reacties

Reuven NiemijerOLDENZAAL – Quick’20 heeft na ruim een maand zonder overwinning eindelijk weer eens drie punten behaald. Op eigen veld werd hekkensluiter FVC met 5-0 terug naar Leeuwarden gestuurd. Jongeling Reuven Niemeijer (foto) was de grote uitblinker aan Oldenzaalse zijde. Hij scoorde drie maal.

De formatie van René Nijhuis speelde de eerste helft niet overtuigend, maar kwam na een half uur spelen op voorsprong door een doelpunt van Luc Stolker. Hij kopte de bal via de lat achter de FVC-sluitpost. Pas na rust nam de thuisploeg echt afstand van de rode lantaarndragers uit Friesland. Binnen twintig minuten scoorde gelegenheidslinksbuiten Reuven Niemeijer, die de geschorste Jeroen Visscher verving, drie keer en daarmee was hij voor een groot deel verantwoordelijk voor de uiteindelijk overtuigende zege van Quick’20. Invaller Lars Kosters bepaalde een kleine tien minuten voor tijd de eindstand op 5-0.

Door de zege stijgt Quick twee plekken op de ranglijst en staat het nu achtste met vijftien punten uit elf duels. Volgende week wacht de zware uitwedstrijd bij een van de koplopers, Juliana’31.

Quick’20 – FVC 5-0 (1-0)
Scoreverloop: 30. Stolker 1-0, 47. Niemeijer 2-0, 60. Niemeijer 3-0, 66. Niemeijer 4-0, 83. Kosters 5-0
Opstelling Quick’20: Krukkert; Sen (46. Damhuis), Snelders, Swier, Kuipers; Loohuis (75. Van Benthem), Stolker, Borghuis; Eulderink (78. Kosters), Kamphuis, Niemeijer