Quick’20 onderuit in openingsduel met Cuijk

Geplaatst op 25 augustus 2018 door   ·   Geen reacties

OLDENZAAL – Een nipte nederlaag in de openingswedstrijd, dat was wat Quick’20 wist te bereiken in het duel met JVC Cuijk. De Oldenzalers waren dichtbij een gelijkspel, maar verloren met 1-2.

Nadat de eerste fase van het duel verliep zonder dat beide ploegen tot kansen kwamen, waren het de bezoekers die de betere mogelijkheden kregen. Na een goed uitgespeelde aanval lukt het Rick Renirie om op knappe wijze de score te openen. Quick’20 kreeg ook kansen, maar Degenaar en Kemna zagen hun pogingen eindigen bij de Brabantse doelman.

Tien minuten na rust bracht Lars Loermans de stand op 0-2. Quick moest vol de aanval kiezen en gaf de bezoekers daardoor alle ruimte de wedstrijd definitief te beslissen. De derde treffer voor Cuijk bleef uit, waardoor Quick in de wedstrijd bleef. Toen invaller Bas ter Horst twintig minuten voor tijd wist te scoren leek Quick’20 vleugels te krijgen. Met veel voorwaartse druk werd het JVC steeds verder terug gedrongen. De bezoekers beperkten zich tot het verdedigen van de nipte voorsprong. Quick kreeg mogelijkheden, maar slaagde er uiteindelijk niet in de, verdiende, gelijkmaker te produceren. Daardoor eindigde het openingsduel van het nieuwe seizoen in een 1-2 nederlaag.

Quick’20 – JVC Cuijk 1-2 (0-1)
Score: 22. Renirie 0-1, 55. Loermans 0-2, 71. Ter Horst 1-2
Quick’20: Iepma, Van Houten, Brummelhuis, Leenders, Zwienenberg, Bökkerink, Stolker, Van Breemen-Schneider, Degenaar, Kemna, Visscher.