Quick’20 verliest weer, nu van Jong Vitesse

Geplaatst op 29 oktober 2017 door   ·   Geen reacties

OLDENZAAL – Goed spelen, voetballend mee kunnen met de koploper, maar aan het einde van de wedstrijd wel weer met lege handen staan. Dat overkwam Quick’20 tegen de talenten van Vitesse; 0-2.

Lange tijd was absoluut niet te zien welke van de twee ploegen nu de koploper was en welke de nummer zeventien. Quick’20 wist door hoog druk te zetten Jong Vitesse het voetballen onmogelijk te maken. Daarbij gingen de Oldenzalers niet goed om met de kansen die het kreeg. Ten Tije benutte een van de eerste mogelijkheden die de Arnhemmers kregen en bracht zijn ploeg zo na twintig minuten op voorsprong. Quick’20 ging door en zocht naar de gelijkmaker. Die bleef uit, ondanks enkele goede mogelijkheden.

De tweede helft kende lange tijd eenzelfde spelbeeld. Quick’20 zocht de aanval en maakte het de Arnhemse talenten lastig. Toch was het Jong Vitesse dat opnieuw wist te scoren, Ten Tije zorgde met zijn tweede doelpunt van de middag voor de beslissing. Daarmee stond Quick’20, ondanks goed spel, opnieuw met lege handen. Doordat Weslandia gelijkspeelde, is de trots van Oldenzaal nu afgezakt naar de achttiende en laatste plaats.

Quick’20 – Jong Vitesse 0-2 (0-1)
Scoreverloop: 23. Ten Tije 0-1, 82. Ten Tije 0-2
Quick’20: Van Berkel, Sen (84. Van Houten), Bokkerink, Kamp, Somi, Schepers,  Stolker, Van Bremen-Schneider, Degenaar (62. Pinna), Kemerink, Visscher (78.