Rigtersbleek ook na treffen met Alcides nog puntloos

Geplaatst op 30 september 2012 door   ·   Geen reacties

MEPPEL – Rigtersbleek heeft in de zondag Hoofdklasse C nog geen hoge ogen kunnen gooien. De ploeg van trainer Eddy Boerhof (foto) verloor op bezoek bij Alcides met ruime cijfers: 0-6. Het was alweer de vijfde nederlaag op rij.

Het vorige seizoen verliep voor de Enschedeërs ook al desastreus. Nadat in de eerste helft eigenlijk meer dan goed werd gepresteerd, wist de ploeg dat in de tweede helft van het seizoen geen vervolg te geven. Via de nacompetitie wist men zich nog wel te handhaven, maar van harte ging het niet. Die lijn wordt nu doorgetrokken in het nieuwe seizoen.

De nederlaag in Meppel was alweer de vijfde op een rij. Met een groot aantal nieuwe en vooral ook jonge spelers, wist Rigtersbleek geen vuist te maken tegen het sterke Alcides. De thuisploeg kwam dan ook al vroeg in de wedstrijd op voorsprong door een doelpunt van Yannick Kaluzi. Na die goal ging het even gelijk op, maar de treffer van Dennis Blokzijl, die vlak voor rust werd gemaakt, leek het verzet van Rigtersbleek gebroken. In de tweede helft liep het team uit Meppel uit naar 6-0 door doelpunten van Jeffrey Bosch, Arton Musliu (2x) en Stefano Assenberg.

Rigtersbleek staat nu laatste in de zondag Hoofdklasse C. Trainer Eddy Boerhof heeft nog een flinke uitdaging om zijn ploeg te behoeden voor degradatie, nadat de eerste vijf wedstrijden verloren gingen.

Alcides – Rigtersbleek 6-0 (2-0)
9. Kaluzi 1-0, 38. Blokzijl 2-0, 47. Bosch 3-0, 56. Musliu 4-0, 74. Assenberg 5-0, 82. Musliu 6-0