Woensdag 8 mei 2024

Rigtersbleek pakt een puntje bij Rohda Raalte

Geplaatst op 28 februari 2016 door   ·   Geen reacties

200 15-05-31 Rigtersbleek - AFC Arnhem (1-2) - Hoa (165)RAALTE – Hoofdklasser Rigtersbleek heeft zondagmiddag een punt overgehouden aan het treffen met Rohda Raalte. In Raalte speelde de ploeg van John Gielink (foto) met 1-1 gelijk.  Bert Verschoor scoorde namens de Enschedeërs. Oud-prof Jeffrey de Visscher scoorde voor Rohda.  Rigtersbleek blijft hekkensluiter.

De Bleek kreeg in de openingsfase al snel twee kansjes tegen, maar binnen tien minuten stond het wel op voorsprong. Bert Verschoor was het eindstation van een mooie counter. Rohda bleef de ploeg met die de kansen kreeg, maar Waldo Rhebergen kreeg na twinig minuten een dot van een kans op de 0-2. Jeffrey de Visscher maakte namens de Raaltenaren gelijk tien minuten voor rust.

De Enschedeërs begonnen goed aan de tweede helft. Via enkele afstandsschoten probeerde het weer aan de leiding te komen, maar de schoten werden niet in treffers omgezet. In de slotfase waren de betere kansen weer voor de thuisploeg, maar het bleef bij 1-1 in Raalte.

Rohda Raalte – Rigtersbleek 1-1 (1-1)
8. Bert Verschoor 0-1, 35. Jeffrey de Visscher 1-1.

Rigtersbleek: Stopel; Valley, Agelink, Slotman, Sjauw en We; Nury (76. Geesing), Zephat (46. Van Pieterson), Rhebergen; M. Verschoor, Stevens, B. Verschoor (71. Aydin).